Transfer Döneminde Antalya Takımlarının Göz Kamaştıran Başarısı

Antalyaspor ve Alanyaspor, temsilcilerimizden haftayı puansız kapatarak hayal kırıklığı yarattı. Antalyaspor’un maçına odaklanırsak, Hatayspor karşısında kadrosunu koruyarak sahaya çıktı. Sakatlığından dönen Sam Larsson, takımın en iyisi olarak öne çıktı ve 10 numara pozisyonunda başarılı bir performans sergiledi. Genç Emre Uzun’un yerine ise Ramzi Safuri şans buldu. Teknik direktör Alex, Soner Dikmen ısrarından vazgeçip Kaluzinski’yi ilk 11’de sahaya sürdü. Maça hızlı başlayan Antalyaspor, Larsson’un erken golüyle öne geçti ancak skor 2-1 sonuçlandı. İkinci yarıda ise Başakşehir’in kontrolünde geçerken, kaleci Kenan Piric’in performansı mağlubiyetin mimarı oldu. Savunma hattında da ciddi sıkıntılar yaşayan Antalyaspor, ligdeki kötü gidişatını durdurmak için acil transferlere ihtiyaç duyuyor.

Alanyaspor ise Fenerbahçe deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Maça dengeli başlamalarına rağmen, Fenerbahçe’nin üstünlüğü kabul edildi ve Alanyaspor kalelerini koruyamayarak maçtan puansız ayrıldı. Takımın golcüsü Cordova’nın performansı yetersiz kalırken, Fatih Tekke’nin adının Trabzonspor ile anılması takımda karışıklığa sebep oldu. Milli arada yapılacak takviyelerle Alanyaspor’un da formunu yükseltmesi gerekiyor.

Sonuç olarak, hem Antalyaspor hem de Alanyaspor’un ligdeki kötü gidişatlarını durdurmak için acil önlemler alması gerekiyor. Yapılacak doğru transferler ve teknik direktörlük hamleleriyle, bu takımların sezon sonunda daha iyi performans sergilemesi mümkün olabilir. GÜRKAN BALCI.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir