Site icon Akdeniz Haberleri

Topaloğlu’na Minnet Ziyareti: İlçelerden Teşekkürler

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun önderliğinde gerçekleştirilen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu, ücretsiz eğitim ve servis imkanı sunarak öğrencilerin yararlanmasını sağlıyor. Bu projeyle Türkiye genelinde örnek bir uygulama haline gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, öğrenciler tarafından teşekkür ziyaretiyle onurlandırıldı. Ziyaret sırasında Topaloğlu’na Kurs Müdürü Suat Göv eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, ziyaret eden öğrencilere teşekkür ederek eğitimin önemine vurgu yaptı. Eğitim sisteminin paraya dayandığı bir dönemde velilere ve öğrencilere destek olma çabası içinde olduklarını belirten Topaloğlu, kırtasiye, servis, kurs merkezi ve burs gibi imkanlarla 16 yıldır eğitimi desteklediklerini ifade etti. Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Topaloğlu, disiplinli ve Atatürk ilkelerine bağlı gençler olmalarını istediğini dile getirdi.

Ünal Aysal Anadolu Lisesi’nde okuyan ve Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’ndan faydalanan Sehri Muhammed, Başkan Topaloğlu’nun sağladığı desteklerden memnuniyetini dile getirerek, ücretsiz servis imkanının kendilerine büyük kolaylık sağladığını belirtti. Kursun öğretmenlerinin disiplinli ve öğrenci odaklı bir yaklaşım sergilediğini vurgulayan Muhammed, Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Üniversiteye hazırlık kursuna ücretsiz olarak devam eden Ceren Sünersoy da dil öğrencisi olduğunu ve Başkan Topaloğlu sayesinde gerekli kaynaklara ücretsiz olarak erişim sağladığını söyledi. Başkan Topaloğlu’na teşekkür eden Sünersoy, eğitimine destek veren belediye başkanının katkılarının çok değerli olduğunu ifade etti.

Exit mobile version