Site icon Akdeniz Haberleri

TonCoin Madencileri 6 Saat Boyunca Neden Kilitlendi? Detayları İnceleyelim

Telegram ekibi tarafından “en hızlı büyüyen dijital servis” olarak tanımlanan Telegram tabanlı dokun-kazan oyunu Hamster Kombat, merakla beklenen airdrop’unun 26 Eylül tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu. Airdrop öncesi TON blokzincirinde yaşanan aksaklıklar gündeme gelirken, Avrupa’nın lider kripto para borsalarından WhiteBIT’in Türkiye vizyonunu taşıyan WhiteBIT TR, Telegram tabanlı kripto projelerindeki son gelişmeleri özetledi.

Telegram CEO’su Pavel Durov’un Fransa’da gözaltına alınmasını takip eden günlerde, TON blokzinciri 6 saat kadar kapalı kalarak bir kesinti yaşadı. Bu durum, Telegram üzerindeki mini uygulamalara ve dokun-kazan oyunlara ev sahipliği yapıyordu. Geliştirici ekibi, kesintinin Telegram’ın 10 milyonu aşkın kullanıcısına sunulan DOGS’un airdrop’una olan yoğun taleple ilgili olduğunu belirtti.

Oyuncuların heyecanla beklediği Hamster Kombat’ın HMSTR token airdrop’u için belirlenen yeni tarih 26 Eylül olarak açıklandı. Oyunun geliştirici ekibi, bu lansmanın bugüne kadar yapılmış en büyük oyun token lansmanı olacağını duyurdu. HMSTR tokenı bekleyen milyonlarca kullanıcı, bu tarihe odaklandı ve heyecanlarını artırdı.

WhiteBIT TR CEO’su Volodymyr Nosov, Hamster Kombat’ın Web3 ve blokzinciri teknolojilerini öncü bir şekilde kullandığını vurgulayarak, TON blokzincirinde yer alan projeleri Türk yatırımcıların erişimine açtıklarını ve güncel kripto para projelerini takip ederek fırsatları kullanıcıların hizmetine sunduklarını belirtti. Türkiye pazarındaki kripto projelerini küresel piyasaya taşıma konusunda da çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Bu süreçte, WhiteBIT TR’nin güvenliği ve kullanıcı deneyimini ön planda tutarak yatırımcıların çeşitli araçlara yatırım yapmalarına olanak sağladığına vurgu yaptı.

Exit mobile version