Site icon Akdeniz Haberleri

Survivor artık PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında da oynanabilir!

Respawn Entertainment ve Lucasfilm Games iş birliğiyle geliştirilen ve Grammy ödülü kazanan Star Wars Jedi: Survivor, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürüldükten sonra bugün tüm dünyadaki PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarına sunuluyor.

Star Wars Jedi: Survivor’ın PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları önceki nesil konsol donanımlarına optimize edilmiş olup, daha fazla oyuncunun sevilen Star Wars evrenindeki epik atmosferi deneyimlemesine olanak sağlıyor.

Star Wars Jedi: Survivor, Star Wars Jedi: Fallen Order’in devam oyunu olup, Cal Kestis’in daha güçlü ve deneyimli bir Jedi Şövalyesi olarak geri dönüşünü konu alıyor. İmparatorluğun gölgesinden ve galaksinin uzak geçmişinden gelen gizemli bir tehditten kaçmak için Cal’in eski dostlarıyla bir araya gelmesi ve yeni müttefikler edinmesi gerekiyor.

Push Square’in “Bugüne kadar yapılmış en iyi Star Wars oyunlarından biri” olarak nitelendirdiği bu sevilen macerada, yeni yetenekler, gezinme seçenekleri ve savaş tarzları oyuncuları bekliyor.

Exit mobile version