Su Şimdin Olimpiyatları’nda Gümüş Madalya Aldı – Spor

U20 Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası, 1-4 Ağustos 2024 tarihleri arasında Romanya’nın Lisa kentinde gerçekleştirildi. Türkiye Kadın Plaj Voleybolu Milli Takımı’nın önemli isimlerinden Antalyasporlu Su Şimdin, partneri Ceylin Sayar ile birlikte gösterdiği üstün performansla dikkat çekti. Grup aşamasında set kaybetmeden namağlup lider olarak yarı finale yükselen ikili, Romanya 4 takımını 2-0 mağlup ederek finale çıktı. Finalde zorlu bir mücadele veren Şimdin ve Sayar, Romanya 1 takımına karşı 2-1 kaybederek şampiyonayı ikinci sırada tamamladı ve gümüş madalya kazandı.

Turnuvada Türkiye adına yarışan U20 Erkek Plaj Voleybolu Milli Takımı ise büyük bir başarı elde ederek altın madalyayı kazandı. Müsabakaların ardından Su Şimdin ve takım arkadaşları, Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan tarafından büyükelçilikte ağırlanarak tebrikler alırken, başarılarının devamı için dileklerde bulunuldu. Ay yıldızlı kafilemiz, Romanya’dan mutlu bir şekilde dönüş yaptı.

Bu başarılı performansın ardından Türkiye’nin gururu olan sporcularımız, ülkemize döndüklerinde büyük bir karşılama ile karşılandı. Hayranlarının sevgisi ve takdiriyle karşılanan sporcularımız, hasretle beklenen kutlamalarla ödüllendirildi. Gümüş ve altın madalya kazanan milli takım sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir