Site icon Akdeniz Haberleri

Sporcular, Dünya şampiyonasına hazırlanmak için çalışmalarına devam ediyor

Türkiye Milli Muaythai Takımı, Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdiği son kampı tamamladı. Teknik direktör Erhan Otluoğlu yönetimindeki takım, 11-20 Eylül tarihleri arasında Tayland’da düzenlenecek Gençler Muaythai Dünya Şampiyonası’na katılacak. Otluoğlu, 26 sporcu ile şampiyonaya katılacaklarını açıkladı.

Hazırlıklarını iyi bir şekilde tamamladıklarını belirten Otluoğlu, “15 erkek ve 11 kadın sporcumuz mücadele edecek. Takım halinde dünya şampiyonluğunu hedefliyoruz. Türkiye olarak dünyanın en iyi takımlarından biriyiz. Bu yıl da başarılı olmayı ve şampiyonluğu getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Kastamonu’daki tesisin kalitesine de vurgu yapan Otluoğlu, “Muhteşem bir tesis. Doğa içinde, olimpik köy gibi bir ortam. Bakanlık ve federasyonumuza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Milli sporculardan Özge Söyüncü ise geçmiş başarılarını anlatarak, yeni şampiyonluk hedeflerini paylaştı. Aynı şekilde Ahmet Akay Dalkıran da şampiyonayı heyecanla beklediğini belirtti ve başarılarından bahsetti.

Türkiye Milli Muaythai Takımı, Gençler Muaythai Dünya Şampiyonası’nda ülkeyi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı sonuçlar elde etmek için tüm güçleriyle hazır durumda.

Exit mobile version