Site icon Akdeniz Haberleri

Spor Şampiyonu, Rektör Türkdoğan’ı Ziyaret Etti

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), başarılı sporcularını destekleyerek ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettikleri başarılarla adından söz ettiriyor. ALKÜ’nün gururu Seren Ay Çetin, WBC’de 2 gümüş kemer kazanarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarısını ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile paylaşan Çetin, boksta dünyanın en iyisi olmak için büyük bir çaba sarf ettiğini belirtti.

Rektör Türkdoğan, Türkiye ve ALKÜ adına elde ettiği başarılar nedeniyle Seren Ay Çetin’i kutladı. Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin ve ALKÜ’lü öğrencilerinin başarılarının Türkiye ve dünyada yankı bulmaya devam ettiğini vurgulayan Türkdoğan, sporun yanı sıra eğitim ve gençlik gelişimine verilen önemin altını çizdi. Çetin ile Türkdoğan, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seren Ay Çetin’in başarısının ALKÜ’nün spor ve eğitimdeki değerlerini ön plana çıkardığı belirtilirken, Çetin’e başarılarının devamı ve yoluna güvenle devam etmesi temennisinde bulunuldu. ALKÜ, sporun yanı sıra gençlerin eğitim ve gelişimine de büyük önem veriyor.

Exit mobile version