Spor Şampiyonları, Uysal’a Destek Ziyaretinde Bulundu

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü U11 Kız Basketbol Takımı, 2023-2024 basketbol sezonunda oynadığı 7 maçın hepsini kazanarak sezonu şampiyon olarak noktaladı. Takım, Antalya Basketbol Gençlik Takımı ile oynadığı maçta 66-15’lik skorla galibiyetle başladı ve daha sonrasında sırasıyla Antalya Basketbol Takımı’nı 61-17, Antalya Palmiye Spor’u 47-24, Polis Spor Gücü’nü 43-20, Genç Gelişim’i 75-34, Antalya DSİ Spor’u 34-15 ve Antalya Akademi’yi 57-24 skorlarıyla mağlup etti. Bu başarılı performansın ardından şampiyon takım, Başkan Uysal’ı ziyaret etti ve Başkan Uysal da geleceğin yıldızlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ayrıca, U11 takımının yanı sıra sezonu 12 maçta 8 galibiyetle 3. sırada tamamlayan U12 takımı da Başkan Uysal’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Özcan Yılmaz’ın da bulunduğu ziyarette, şampiyon takım kupasıyla birlikte geldi. Başkan Uysal, genç sporcuları kutlarken gelecekteki başarılarının devamını umut ettiğini belirtti.

Muratpaşa Belediyesi’nin bu başarısıyla ilgili daha fazla bilgi için Muratpaşa Belediyesi Bülteni’ni inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir