Serik’te Gençlik Sporunun Kuşak Coşkusu başlıklı yeni bir başlık oluşturabiliriz.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kuşak terfi sınavı, 100. Yıl Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İlçede karate antrenmanlarına Ali Fuat Tezeller’in rehberliğinde devam eden sporcular, sınav sonucunda beyaz kuşaktan sarı kuşağa, sarı kuşaktan turuncu kuşağa geçme başarısını elde ettiler.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlut Özen, sınavın sonrasında yaptığı açıklamada, “Karate branşında Serik gençlerinden büyük bir ilgi görüyoruz. Sporcularımızın ve velilerimizin gösterdiği ilgi bizi gururlandırıyor. Karate, olgunlaşma ve mükemmelleşmenin simgesidir, bu nedenle terfi eden sporcularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Özen, başarılı sporcuların Antalya Karate İl Birinciliği müsabakalarında Serik’i temsil edeceğini belirterek, “Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Ali Fuat Tezeller ve tüm velilere teşekkür ediyoruz.” diye ekledi. Kuşak sınavının coşkulu bir şekilde sona erdiği programda, başarılı sporcuların kuşaklarını havaya atmasıyla birlikte mutlu bir son yaşandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir