Site icon Akdeniz Haberleri

Serik Belediyespor’da Yeni Dönem: Ceylani ile İlçeler Arenada!

Kadriye’deki kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde Serik Belediyespor’un yeni teknik direktörü Aziz Gökhan Ceylani, kulüp Başkan Vekili Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Vekili Halil Deligöz, “Kulübümüz, başarılı teknik direktör Aziz Gökhan Ceylani ile anlaşmaya varmıştır. Değerli hocamıza hoş geldiniz der, başarılar dileriz. TFF 2. Lig’de kazandığımız tecrübeyi kullanarak hedefimiz, TFF 1. Lig’e çıkmak. Seyircimize coşkulu, mücadeleci ve keyifli bir takım izlettirmek istiyoruz. Serik’e şampiyonluk yaşatacak bir takım kuruyoruz” dedi.

Teknik direktör Aziz Gökhan Ceylani ise, “Yeni görevim için yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Serik Belediyespor’u bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor ve yeni bir takım oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Hazırlık kampımız 17 Temmuz’da başlıyor ve hedefimize ulaşmak için ekip olarak çalışacağız” şeklinde konuştu.

Ayrıca, Serik Belediyespor Kulübü’nün yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Yönetim kurulu başkanı Cenk Doğan’ın liderliğinde yapılan toplantıda, görevler şu şekilde dağıtıldı: Halil Deligöz (Başkan Vekili), Ercan Kır (Genel Sekreter), İlkay Ersöz (Sayman Üye), Onur Cem Keleş ve Mustafa Türkmen (As Başkanlar), Namık Kemal Kılınç (Futbol Şube Sorumlusu), Ali Deniz (Futbol Altyapı Sorumlusu), Ali Ulutaş (Reklam ve Pazarlama), Cengiz Doğan (Taraftar Sorumlusu), Hüseyin Can (Tesisler Sorumlusu), Yunus Ergin (Basın ve Medya Sorumlusu), Ali Kumbul (Seyahat ve Ulaşım Sorumlusu), Mehmet Vehbi Okudan (Resmi Kurumlar İletişim Sorumlusu) ve Bülent Demir (Kulüp Güvenlik Sorumlusu).

DHA

Exit mobile version