Site icon Akdeniz Haberleri

Sanayi bölgeleri PTT’nin tekrar faaliyete geçmesini talep ediyor – İlçeler

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, düzenlediği basın toplantısında ilçedeki esnafın karşılaştığı sorunları dile getirdi. Başkan Güzel, öncelikle bölgelerinde faaliyet gösteren tekel bayisi esnaflarının içki satışlarının saat 22.00’den sonra yasaklanmasının büyük bir zorluk olduğunu belirtti. Turizm bölgesi oldukları için işlerin neredeyse 7 gün 24 saat devam ettiğini vurgulayan Güzel, esnafların bu konuda çözüm bulunmasını talep ettiklerini söyledi.

Ayrıca, turizm sektöründe faaliyet gösteren esnafların marka firmaların avukatları tarafından baskı altında olduğunu dile getiren Başkan Güzel, konuyla ilgili yetkililer, siyasiler ve milletvekilleriyle görüştüklerini ve çözüm arayışında olduklarını ifade etti. Berberler, kuaförler ve güzellik merkezlerinin pazar günleri kapalı olması nedeniyle müşteri kaybına uğradığını belirten Güzel, bazı esnafların bu konudaki görüşlerini desteklediğini ancak bazılarının müşteri kaybı yaşadığını aktardı.

Serik Sanayi Sitesi’nde uzun süredir hizmet veren ve kapatılan PTT şubesinin yeniden açılmasını istediklerini dile getiren Başkan Güzel, sanayi esnafı ve vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan bu şubenin neden kapatıldığını anlamakta zorlandıklarını belirtti. Konuyla ilgili siyasilere ve yetkililere taleplerini ilettiklerini ve Sanayi PTT’nin en kısa sürede tekrar hizmete girmesini istediklerini ifade etti.

Exit mobile version