Site icon Akdeniz Haberleri

Samudio, Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Antalyaspor, yaz transfer döneminde Braian José Samudio Segovia ile anlaşarak beşinci transferini gerçekleştirdi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Yönetim Kurulu Üyeleri Cesur Burak Akar ve Recep Bayraktar katıldı. Cesur Burak Akar, yaptığı konuşmada, “Teknik ekibimiz ve yönetimimiz, kadromuzu güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor. Samudio, ligi bilen ve kaliteli bir oyuncu. İki yıllık bir anlaşma yaptık. Hem kendisine hem camiamıza hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bayraktar ise, Samudio’nun takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirterek, “Bu sezon beşinci transferimizi gerçekleştirdik. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Umuyorum ki bu anlaşma kulübümüz ve Samudio için hayırlı olur,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kırmızı beyazlı formayı tekrar giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Braian José Samudio Segovia, “Türkiye’ye geri dönmek benim için büyük bir heyecan. En iyi performansımı sergilemeyi ve Türkiye’de elde ettiğim başarıları tekrarlamayı umuyorum,” dedi. Ayrıca, Teknik Direktör Alex de Souza hakkında da övgü dolu sözler sarf eden Samudio, “Takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım,” diyerek sözlerini noktaladı.

Exit mobile version