Site icon Akdeniz Haberleri

Samsung Galaxy Tab S10 Serisi Şimdi Türkiye’de! Kaçırılmayacak Fiyatlarla Satışta

Samsung’un en yeni amiral gemisi Galaxy Tab S10 serisi, Galaxy AI desteği ve birçok özelliğiyle Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu. Ultra ve S10+ olmak üzere iki farklı modelle karşımıza çıkan serinin en üst modeli olan Galaxy Tab S10 Ultra, MediaTek’in Dimensity 9300+ işlemcisiyle güçlendirilmiş durumda. Ayrıca, Samsung’un Galaxy S24 Ultra modelinde tanıttığı yansımayı engelleyen ekran teknolojisi de bu modelde bulunuyor, bu da yoğun ışıklı ortamlarda büyük bir avantaj sağlıyor.

Depolama konusunda geniş bir seçenek sunan Galaxy Tab S10 Ultra, MicroSD kart ile genişletme desteği ile beraber tam 1.5 TB büyüklüğünde hafıza kartı da destekliyor. Galaxy Tab S10 Ultra’nın fiyatları, depolama kapasitesine göre değişmekle birlikte 44.999 TL ile 54.999 TL arasında değişiyor.

Diğer model olan Galaxy Tab S10+ ise Ultra modeli ile benzer özelliklere sahip olmakla birlikte daha dar depolama seçenekleri sunuyor. 12+256 GB depolama ve bellek kombinasyonuna sahip olan bu modelin fiyatları ise 40.999 TL’den başlıyor.

Her iki tablet de en güncel OneUI sürümü olan 6.1 ile kutudan çıkıyor ve entegre Galaxy AI özellikleriyle destekleniyor. Galaxy AI, özelliklerle not almayı sevenler için birçok yararlı özellik sunuyor. Bu özellikler ile birlikte Galaxy Tab S10 serisi, kullanıcılarına yüksek performans ve geniş depolama seçenekleri sunuyor.

Exit mobile version