Site icon Akdeniz Haberleri

Sami Uğurlu’ya 7 maç cezası verildi! Sezonun ilk yarısını kapattı gibi…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu’ya 7 maç, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’a ise 1 maç men cezası verdi.

PFDK, Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında oynanan maçlarda kırmızı kart gören Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu ile Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan hakkındaki kararını açıkladı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu’ya 7 maç ceza verilirken, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’a ise 1 maç cezası uygulandı.

TFF’nin açıklamasına göre, PFDK’nın aldığı kararlar şu şekilde: Kasımpaşa A.Ş. antrenörü Sami Uğurlu’nun, müsabaka hakemine yönelik hakaretleri ve tehdidi nedeniyle 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 97.500 TL para cezası aldığı belirtildi. Ayrıca Uğurlu’nun sportmenliğe aykırı hareketi ve tedbire uymama eylemi sebebiyle de cezalandırıldığı açıklandı.

Öte yandan, Eyüpspor Kulübü antrenörü Arda Turan’ın Corendon Alanyaspor-İKAS Eyüpspor maçında hakemlere yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 58.500 TL para cezasıyla cezalandırıldığı bildirildi.

Exit mobile version