Site icon Akdeniz Haberleri

Saha maçları dev ekranda izlendi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu’ndan ikinci olarak çıkan A Milli Futbol Takımı, Son 16 Turu’nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma ülkenin birçok yerinde olduğu gibi Antalya’da da kurulan dev ekranlardan yayınlandı. Konyaaltı Belediyesi tarafından Hayat Park’ta yayınlanan karşılaşmaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Milli takım forması giyen ve ellerinde Türk bayrakları olan yüzlerce vatandaş, karşılaşmayı büyük bir heyecanla 90 dakika boyunca takip etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ın da vatandaşlarla birlikte izlediği maçta ay-yıldızlıların attığı gol sonrası büyük sevinç yaşayan vatandaşlar marşlar ve tezahüratlar yaptı.

Akdeniz Üniversitesi’nin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni üniversite stadyumunda yapıldı. Törende başarılı öğrencilere plaketler verilirken, A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda karşılaştığı Avusturya maçı da stattaki ekranlardan yayınlandı. Törendeki öğrenciler stadyumun çimlerinde, velileri ise tribünden maçı izledi. Yaklaşık 20 bin kişi maçı izlerken, mezuniyet gururu ile milli maç heyecanını bir arada yaşadı. Türkiye’nin attığı golün ardından öğrenciler büyük coşku yaşarken, bazıları ellerinde bayraklarla milli takımı destekledi.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı içerisinde kurulan dev ekranda yayınlanan karşılaşmayı da binlerce vatandaş izledi.

Exit mobile version