Realme Note 60’ın Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı: İşte Detaylar

Bütçe dostu akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Realme, Realme Note 60 modelini yakında piyasaya sürecek. Şirket, yeni telefonunun özellikleri ve fiyatını duyurmadan önce merak uyandırmayı başardı. Realme Note 60, giriş segmentine hitap eden bir telefon olmasına rağmen dikkat çekici özellikler sunuyor.

Realme Note 60, Unisoc T612 yonga setinden güç alıyor ve 4 veya 6 GB RAM seçeneklerine sahip olacak. Telefonun ekranı 6,74 inç boyutunda ve 90 Hz yenileme hızına sahip HD+ çözünürlük sunuyor. Ayrıca IP64 suya ve toza dayanıklılık sertifikası ile geliyor. Cihaz, 64 veya 128 GB dahili depolama seçenekleri sunacak.

Telefonun arkasında çift kamera kurulumu bulunuyor ve ana kamera 32 MP çözünürlüğe sahip. Ön tarafta ise 5 MP’lik bir selfie kamerası mevcut. 5.000 mAh batarya kapasitesine sahip olan Realme Note 60, 10W şarj desteğine de sahip.

Realme Note 60’ın fiyatı oldukça rekabetçi. 4 GB RAM + 64 GB depolama versiyonu için fiyat 90 dolar iken, 6 GB RAM + 128 GB depolama versiyonu ise 103 dolar olarak belirlendi. Realme Note 60, bütçe dostu akıllı telefon arayanlar için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir