Site icon Akdeniz Haberleri

Porsche Yeni Elektrikli SUV Modeli Macan, Türkiye Pazarında!

Türkiye’deki Porsche Center’larda satışa sunulan Porsche Macan’ın yeni elektrikli nesli, dünya çapında 800 binden fazla kullanıcıya ulaşmış durumda. Leipzig’deki Porsche tesislerinde karbon-nötr olarak üretilen Macan 4 ve Macan Turbo, lüks SUV beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Yeni Macan, 270 kW hızlı şarj kapasitesi, 800 Volt mimarisi ve 100 kWh kapasiteli bataryasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca Porsche Aktif Aerodinamizm (PAA) sayesinde aerodinamik performansı artırıyor ve uzun menzil sağlıyor. Yeni Premium Elektrik Platformu’nda yükselen Macan, artan boyutları ve keskin hatlarıyla dikkat çekiyor.

Sürüş dinamizmi ve direksiyon hassasiyeti ön planda tutulan Macan 4 ve Macan Turbo, her türlü zemin koşulunda üstün performans sergiliyor. Yenilenmiş Porsche Aktif Süspansiyon Yönetimi (PASM) ve Elektronik Porsche Çekiş Yönetimi (ePTM) teknolojileriyle comfort ve performans arasında denge sağlanıyor.

Yeni Macan, kavisli tasarıma sahip 12,6 inç dijital gösterge paneli, 10,9 inç merkezi ekran ve artırılmış gerçeklik teknolojisine sahip HUD ekranıyla donatıldı. Navigasyon okları gibi sanal görseller, gerçek dünyaya entegre edilerek sürücülere kolaylık sağlıyor.

Exit mobile version