Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türk Okçuluğu Göz Kamaştırıyor – Spor

2024 ASES 13 Yaş Altı Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası, Düzce’de gerçekleşti. Şampiyonaya katılan ve Paris 2024 Olimpiyatları’nda madalya beklentilerini değerlendiren milli okçuluk antrenörü Topaloğlu, Türkiye’nin en yüksek katılım kadrosuyla organizasyonda yer alacağını belirtti.

Topaloğlu, olimpiyatların sporun en üst seviyesi olduğunu vurgulayarak, dünya genelinde en başarılı sporcuların yarışacağını söyledi. Türk okçularının da en başarılı ülkelerden biri olduğunu ifade eden antrenör, Türk okçularının milletin beklentilerini karşılamak adına madalyalar almaya çalışacaklarını dile getirdi.

Paris 2024 Olimpiyatları’nda Mete Gazoz ve diğer milli okçuların 2 veya 3 madalya kazanmasını beklediklerini belirten Topaloğlu, sporcuların Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Türk okçularının Paris’ten büyük başarılarla döneceğine olan inancını dile getiren antrenör, genç jenerasyon sporcuların Türk milli takımlarında adından söz ettirdiğini ve Okçuluk Milli Takımı’nın da başarılı olacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir