Site icon Akdeniz Haberleri

Paralimpik judocular, Paris 2024 için “rekor” hedefine doğru ilerliyor

Paralimpik Judo Milli Takımı, 2024 Paralimpik Oyunları için son hazırlıklarını Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi’nde tamamladı. 28 Ağustos-8 Eylül tarihleri ​​arasında Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilecek olan oyunlara 10 sporcuyla katılacak olan takım, geçmişte en fazla 2 madalya ile dönmüştü ancak bu kez daha fazlasını hedefliyor.

Teknik direktör Haldun Efemgil, takımın katılım sayısını tutturduklarını ve şimdi madalyalarla geri dönmeyi amaçladıklarını belirtti. Efemgil, sporcuların motivasyonunun yüksek olduğunu ve sakatlık riskini en aza indirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.

Milli judocu Cahide Eke ise takım olarak heyecanlı olduklarını dile getirdi. Cahide, 10 yıldır sporla ilgilendiğini ve ilk kez olimpiyatlara katılma fırsatı bulduğunu söyledi. Bireysel ve takım olarak madalya kazanmayı umduklarını belirten Cahide, ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Olimpiyat heyecanı yaklaşırken, Paralimpik Judo Milli Takımı, Paris’te ülkemizi gururla temsil etmek için sabırsızlanıyor.

Exit mobile version