Site icon Akdeniz Haberleri

OPPO Find X8 Pro, Dimensity 9400 ile Sınırları Zorladı

OPPO’nun merakla beklenen yeni amiral gemisi serisi Find X8 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Serinin en üst modeli olan OPPO Find X8 Pro’nun gücünü gösteren bir sızıntı, hem Dimensity 9400 işlemcisinin hem de OPPO Find X8 Pro’nun etkileyici performansını ortaya koyuyor.

Özellikle dikkat çekici olan nokta, Dimensity 9400 işlemcisiyle güçlendirilen OPPO Find X8 Pro’nun AnTuTu skorunun, Snapdragon 8 Gen 3 ve Apple M4’ten bile daha yüksek olabileceği yönünde.

AnTuTu skorlarının manipüle edilebileceği unutulmamalı, bu nedenle skora kesin güvenilmemelidir. Ancak MediaTek’in Dimensity 9400 işlemcisi hakkında sunduğu iddialar oldukça sağlam görünüyor, bu yüzden işlemciye dair önyargılı olmamak gerekmektedir.

Dimensity 9400 işlemcisinin 3,4 GHz hızında çalışan 1x Cortex-X5 çekirdeği, 3,3 GHz hızında çalışan 3x Cortex-X4 çekirdeği ve 2,4 GHz hızında çalışan 4x Cortex-A720 çekirdeğine sahip olduğu belirtiliyor. Bu işlemci, 3nm üretim süreciyle üretilmiş olup Ekim ayının başlarında tanıtılması bekleniyor.

Görünen o ki OPPO Find X8 Pro, Dimensity 9400 işlemcisi sayesinde güçlü bir performans sunmaya hazırlanıyor.

Exit mobile version