Site icon Akdeniz Haberleri

‘Olimpiyatta madalya kazanma hedefimiz için çalışmaya devam ediyoruz’ – Spor

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Antalya’daki bir otelde gerçekleştirilen Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Tanıtım Toplantısı, dünyanın en iyi 12 takımının katılacağı olimpiyat oyunlarına hazırlanan Artistik Cimnastik Milli Takımı sporcularının hedeflerini paylaştığı bir platform oldu. Sporcular, ailelerinin destek videolarıyla motive oldu ve kendilerini ifade etti. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ise, Artistik Cimnastik Milli Takımı’nın tarihinde ilk kez bir takım olarak olimpiyat oyunlarına katılacağını vurgulayarak, bu başarının Türk spor tarihinde unutulmaz bir yer edineceğini belirtti.

Çelen ayrıca, federasyonun kuruluşundan bu yana katıldığı olimpiyat sayısının arttığını ve sporcuların başarılarıyla Türk sporunu dünya çapında temsil ettiğini aktardı. Artistik Jimnastik Erkek Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin, her sporcuyla gurur duyduklarını ve altın çocuklarının başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Takım kaptanı Ferhat Arıcan ise, takım olarak olimpiyata katılmanın Türk sporu ve cimnastik branşının tarihine damga vuracağını dile getirdi.

Diğer milli sporcular da Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarına hazır olduklarını ve takım olarak en iyi performansı sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. İlk defa olimpiyatlara katılacak sporcu Emre Dodanlı ise, heyecanlı olduklarını ve finalde madalya hedeflediklerini ifade etti. Toplantı, sporcuların fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Exit mobile version