Site icon Akdeniz Haberleri

NothingOS 3.0 Beta Sürümü: Yenilikler ve İyileştirmeler İle Birlikte Artık Kullanıma Hazır

Son zamanlarda NothingOS 3.0’ın duyurulmasıyla birlikte, ilk cihaz tercihi belli oldu. Şaşırtıcı bir şekilde, firma Nothing Phone (2) yerine (2a) modelini ilk olarak tercih etti ve arayüz hakkında bazı detaylar da paylaşıldı.

Nothing, Phone (2) için beta sürümünü önümüzdeki ay yayınlamayı planlarken, Phone (1), Phone (2a) Plus ve CMF Phone kullanıcıları Aralık ayına kadar beklemek zorunda kalacaklar. Bu durum, NothingOS 3.0’ın son halinin önce Phone (2a)’ya, ardından Phone (2)’ye ve diğer cihazlara geleceğini gösteriyor. Nothing, NothingOS 3.0’ı “her zaman yapmak istedikleri yazılım” olarak nitelendirdi.

Yeni özellikler arasında kilit ekranı özelleştirme sayfası, saat yüzleri, genişletilmiş widget alanı, yapay zeka destekli Akıllı Çekmece, yeniden tasarlanmış hızlı ayarlar, widget tasarımında iyileştirmeler, güncellenmiş görseller ve daha hızlı kamera başlatma süresi gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca, depolama alanını boşaltmak için otomatik arşivleme, kısmi ekran paylaşımı ve yeni bir parmak izi kilit açma animasyonu gibi geliştirmeler de yapılmış.

Eğer Nothing Phone (2a) için bu açık beta sürümünü denemek istiyorsanız, rehbere buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version