Site icon Akdeniz Haberleri

Muhtarlar Derneği’nin Kadın Başkanı Kotan’a İlçelerden Ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Öğretmenevleri Mahallesi Muhtarı Mihriban Sarı’yı makamında ziyaret etti. Sarı’yı başarısından dolayı tebrik eden Başkan Kotan, Konyaaltı ilçesindeki 39 mahalleden 10’unun kadın muhtarlar tarafından yönetildiğini belirtti ve kadın muhtar sayısının Antalya’da birinci sırada olduğunu vurguladı.

Başkan Kotan, kadınların yönetim kademelerinde yer almasının önemine dikkat çekerek, Sarı’yı Konyaaltı Muhtarlar Derneği’nin ilk kadın başkanı olması nedeniyle tebrik etti. Ortak çalışmalar için her zaman açık olduklarını belirten Başkan Kotan, Sarı’ya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Konyaaltı Muhtarlar Derneği’nin ilk kadın başkanı olan Mihriban Sarı da ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Belediye ile ortak çalışmalar yürütmek istediklerini belirten Sarı, belediyenin müdürleriyle ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyledi. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Sarı, ortak çalışmaları artırma hedeflerinin olduğunu belirtti.

Exit mobile version