Site icon Akdeniz Haberleri

Muaythai Şampiyonası’nda Şehit Özel Harekat Polisi Musa Yüce Anısına Başladı – Spor Dünyasında Büyük İlgi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2016 yılında gerçekleşen terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Musa Yüce’nin adıyla anılan bir şampiyona düzenleniyor. 2 gün sürecek olan bu şampiyona, Talas ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi’nde gerçekleşiyor. Toplamda 28 kulüpten 10-14 yaş arasında 160 sporcu, bu şampiyonaya katılıyor. Burada başarılı olan sporcular, Muş’un Malazgirt ilçesinde gerçekleştirilecek Sultan Alparslan 1071 Malazgirt Zaferi Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacaklar.

Muaythai Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, yaptığı konuşmada, şehit özel harekat polisi Musa Yüce’yi rahmetle anarak düzenledikleri şampiyonayı açıkladı. Ulu, katılan sporculara başarılar dileyerek, “Vatanları için canlarını feda eden şehitlerimizi asla unutmadık ve unutturmayacağız. Bu sebeple organizasyonlarımıza şehitlerimizin isimlerini veriyoruz. Kayseri’deki çocuklarımızı ve gençlerimizi şehrimizde bulunan muaythai spor kulüplerine bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Şampiyonanın açılış seremonisine şehit özel harekat polisi Musa Yüce’nin ailesi ve sporcuların aileleri de katıldı. Bu anlamlı etkinlik, hem sporcuların yeteneklerini sergilemelerine hem de şehitlerin anılarının yaşatılmasına vesile oluyor.

Exit mobile version