Monster ve GeForce RTX işbirliğiyle gerçekleşen mağaza buluşmaları heyecanla başlıyor!

İstanbul deneyim mağazasında Cantuğ “Unlost” Özsoy, oyun tutkunlarıyla buluşuyor

İstanbul deneyim mağazasında Cantuğ “Unlost” Özsoy ile buluşma fırsatı yakalayacak olan katılımcılar, özel laptop ve aksesuar ürünlerinde birbirinden cazip indirim fırsatlarından yararlanabilecekler. Ayrıca düzenlenecek turnuvalar ve çekilişlerle birçok sürpriz ödül kazanma şansı bulacaklar. Aynı zamanda influencer’larla buluşarak fotoğraf çektirme ve cosplay etkinliklerine katılma imkanı da sunulacak.

Her yıl düzenlenen geleneksel “Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları” etkinliği, bu yıl 9 Ağustos’ta İstanbul Küçükçekmece Monster Notebook deneyim mağazasında gerçekleşecek. Oyunseverler, Cantuğ “Unlost” Özsoy ile 13:00-17:00 saatleri arasında buluşma şansı elde edecekler.

Teknolojinin indirim fırsatlarıyla dolu günler

Etkinlikte oyun dünyasının sevilen isimleriyle bir araya gelerek yeni teknolojilerle donatılmış laptopları deneyimleme fırsatı bulacak olan katılımcılar, benzersiz indirim fırsatlarından yararlanmanın yanı sıra çeşitli hediyeler de kazanacaklar. “Monster x GeForce RTX Mağaza Buluşmaları” günlerine özel laptop ve aksesuar ürünlerinde özel indirimler sunulacak.

Yenilikçi teknolojinin adresi: Monster Notebook deneyim mağazaları

Etkinlikte, en yeni ve en özel oyun ürünlerini deneyimleyebilecek olan kullanıcılar, yeni nesil teknolojiler hakkında detaylı bilgi alma şansı bulacaklar. Yüksek performans sunan Semruk serisi oyun laptopları ve yapay zekâ destekli RTX™ 4090 ekran kartları ile oyun dünyasının heyecanını yaşayacaklar.

Yapay zekânın oyun deneyimine katkısı

Semruk S7 V9.3.6, 13. nesil işlemci mimarisiyle tasarlanmış bir ürün olup yapay zekâ teknolojisi sayesinde oyun grafiklerini daha gerçekçi hale getiriyor. 240 Hz ekran tazeleme hızına sahip olan ürün, MUX Switch teknolojisiyle kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor. NVIDIA GeForce RTX 40 serisi ile desteklenen ürünler, yapay zekâ teknolojisiyle oyunculara en üst düzey deneyimi sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir