Site icon Akdeniz Haberleri

Milli motosikletçi Toprak, zafer için “şampiyona rekoru” kovalıyor

ROKiT BMW Motorrad pilotu Toprak, Superbike Dünya Şampiyonası’nda çok etkileyici bir performans sergiliyor. Sezonun 4., 5. ve 6. ayağındaki yarışları ardı ardına kazanarak toplamda 10 zafer elde etti. Eğer Portekiz’deki ilk yarışı da kazanırsa, üst üste 11. zaferine ulaşarak Jonathan Rea ve Alvaro Bautista’nın rekoruna ortak olacak. Toprak, genel klasmanda 303 puanla lider durumda bulunuyor ve hedefi yeni bir rekora imza atmak.

Toprak Razgatlıoğlu, sezona iyi başlayamadıklarını ancak daha sonra yakaladıkları ivmeyle birinciliklere ulaştıklarını belirtiyor. Avrupa’daki ilk yarışı kazandıktan sonra şampiyonluk şanslarının arttığını hissettiğini dile getiren Toprak, BMW ile çıktığı her yarışı kazandığını vurguluyor. Şampiyonluğa giden yolda avantajlarını en iyi şekilde değerlendirmek istediğini ve her zaman hedefinin şampiyonluk olduğunu söylüyor. Şu an rekor kırmak için iki yarış daha kazanması gerektiğini belirten Toprak, 12 zaferle yeni bir rekora imza atmayı hedefliyor.

Toprak, ivmelerinin çok iyi olduğunu ve Portekiz’deki yarışların önemli olduğunu vurguluyor. Yeni hedeflerine ulaştığında rahatlayacağını ve motivasyonunun artacağını belirtiyor. Şu an dünya şampiyonluğunu düşünmediğini ancak hedeflerini belirlediğini dile getiren Toprak, rekora ulaştıktan sonra dünya şampiyonluğu için tekrar hazırlıklara odaklanacağını sözlerine ekliyor.

Toprak, BMW Motorrad olarak şampiyon olmanın kendileri için önemli olduğunu ve diğer markaların da kendilerini takip etmeye başladığını ifade ediyor. Odaklanmış bir şekilde hedeflerine ve yarışlarına devam ettiğini vurgulayan Toprak, başarılı sonuçlarla sezonu tamamlamak istediklerini sözlerine ekliyor.

Exit mobile version