Milli futbolcular Zeki Çelik ve Muhammed Şengezer EURO 2024 hedeflerini değerlendirdi – Spor

Zeki Çelik ve Muhammed, milli takım kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Savunma oyuncusu Zeki Çelik, son 16 turundaki Avusturya maçıyla ilgili, “Avusturya çok sert oynayan, baskı yapan bir takım. Bu maçı kazanmak istiyoruz, hedefimiz çeyrek final ve yarı finali zorlamak. Her maçı ayrı ayrı düşünmeliyiz” dedi. Zeki, kampta yaşadığı sakatlığın artık geride kaldığını ve hazır olduğunu belirtti.

Muhammed Şengezer ise, Doğan Alemdar’ın yerine kampa davet edilmesinin ardından hazır olduğunu söyledi. Avusturya maçına odaklandıklarını belirten Muhammed, hedeflerinin finale gitmek olduğunu ifade etti. Takımdaki arkadaşlık atmosferinin çok iyi olduğunu vurgulayan Muhammed, gülen taraf olmayı hedeflediklerini söyledi.

Zeki Çelik, teknik direktörleri Vincenzo Montella ile uyumlarının çok iyi olduğunu aktardı. Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başına geçmesi hakkında da olumlu düşüncelerini paylaşan Zeki, başarılar diledi. Muhammed ise antrenmanlarda kendisini zorlayan oyuncuları açıklarken, takımın Avusturya maçına hazır olduğunu belirtti.

Muhammed’in, turnuvada beğendiği takımın İspanya olduğunu belirtmesiyle birlikte milli takım kampındaki atmosferin ne kadar olumlu olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir