Meizu Note 21 Serisi Artık Satışta!

Çin merkezli teknoloji firması Meizu, uzun bir aranın ardından yeni bir akıllı telefon serisi duyurdu: Meizu Note 21 serisi. Firma, geçmişte akıllı telefonlar üretirken şimdi akıllı araba altyapılarına yönelmiş olsa da Note 21 serisi ile tekrar akıllı telefon pazarına geri dönüş yapıyor.

Meizu Note 21’in özelliklerine baktığımızda, FHD+ çözünürlüğe sahip 6,74 inçlik bir ekran ve 50 MP ana kamera ile karşımıza çıkıyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla güçlendirilen bu model, 18W hızlı şarj destekli 6000mAh bataryasıyla da dikkat çekiyor.

Note 21 Pro modeline geçtiğimizde ise daha üstün özelliklerle karşılaşıyoruz. 6.78 inçlik 120Hz yenileme hızına sahip ekranı ve 64 MP ana kamerasıyla dikkat çeken bu modelde de 5000mAh kapasiteli bir batarya ve 30W hızlı şarj desteği bulunuyor.

Meizu Note 21 serisi, Gulf Blue, Diamond Black, Ivory renkleriyle Note 21 ve Bay Blue, Sandstone, Marble renkleriyle Note 21 Pro olmak üzere kullanıcıların beğenisine sunulacak. Fiyatlandırma ve diğer detaylar henüz açıklanmasa da, bu serinin Türkiye’de satışa sunulmayabileceği belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir