Site icon Akdeniz Haberleri

LÖSEV İlçelerde Sergi Düzenliyor – Antalya’da Haber Başlıkları

LÖSEV, çocukları tedavi ederken annelerini de rehabilite etmeyi amaçlayan ‘Annemin de Yüzü Gülüyor’ projesi kapsamında Anne Uğraş Atölyesi çalışmalarını sürdürüyor. Ankara’da başlayan projenin ardından Antalya da dahil olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan’ın açılışını gerçekleştirdiği sergide, çantalar, yastıklar, panolar, sofra takımları gibi ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

LÖSEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Özlem Uğurel, atölyenin önemine vurgu yaparak, Türkiye genelinde 9 ilde faaliyet gösterdiklerini ve 7 ilde atölyelerinin bulunduğunu belirtti. Antalya’da da benzer bir atölye hayata geçirme hedeflerinin olduğunu söyleyen Uğurel, kanser hastası annelerin el işi eğitimi alarak ürettiği ürünlerin sergisinin moral verici olduğunu ve topluma atölyenin önemini anlatmayı amaçladıklarını belirtti.

LÖSEV’in anneleri destekleyen ve yaşama tutunmalarını sağlayan projeleri, kanser hastaları ve çocukları için umut olmaya devam ediyor.

Exit mobile version