Site icon Akdeniz Haberleri

Kutlu Zaferin Coşkusu: Manavgat’ta 30 Ağustos Bayramı Heyecanı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Başlangıcı, fener alayı yürüyüşüyle yapılan kutlamalara Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara ile birlikte, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Ellerinde Türk bayrağı ve meşalelerle donanan kalabalık, Atatürk Kültür Merkezi’ne doğru yürüdü; marşlar söyleyerek milli coşkuyu yansıttı.

Fener alayının ardından sahneye ünlü sanatçı Şevval Sam çıktı ve sevilen şarkılarını seslendirdi. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, etkinlikte yaptığı konuşmada, gençlik vurgusu yaparak, Atatürk’ün gençlere olan güvenini ve cumhuriyetin gençlere emanet edilmesini vurguladı. Kara, “Atamızın önderliğindeki zaferlerle dolu tarihimizin ışığında ilerleyerek, durmadan daha ileriye hep beraber yürüyeceğiz. Zafer bizimdir” şeklinde konuştu.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, vatandaşların bir araya gelerek milli ruhu canlı tutmalarına ve birlik beraberlik duygularını pekiştirmelerine vesile oldu.

Exit mobile version