Site icon Akdeniz Haberleri

Kundu’ya Ekonomik Canlılık Getirecek Yeni Pazar Yeri – İlçeler Arası Alışveriş Potansiyeli Artacak

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilk pazar gününde pazar esnafını ve vatandaşları yalnız bırakmadı. Başkan Uysal, pazar yerlerine belirli bir standart getirerek hem esnafın hem de vatandaşın haklarını koruyarak kentin ekonomisine uzun vadeli katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Uysal, pazar yerlerini daha cazip hale getirmeyi planladıklarını belirtirken, “Üniforma, iş kıyafeti, mal standartı ve hijyen şartlarını en üst seviyeye çıkararak pazar cirolarını artırmak istiyoruz” dedi. Başkan Uysal, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, esnafların tezgahlarından ikram ettiği ürünlerin tadına da baktı.

Alışverişe bebekleriyle gelen Ayşegül ve Ümit Ayna çifti, memnuniyetlerini dile getirerek, “Muratpaşa Belediyesine çok teşekkür ederiz” dedi. Sağlık sorunları nedeniyle uzak mahallelere gitmekte zorlanan 68 yaşındaki Hülya Aslan ise, belediyenin açtığı pazarın kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Artık uzak mahallelere gitmek zorunda kalmayacaklarını ve bunun büyük bir maliyetten kurtardıklarını ifade etti.

Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı bu uygulama mahalle sakinlerini mutlu ederken, pazar yerlerindeki standartların yükseltilmesiyle hem vatandaşlar hem de esnaf daha güvenli ve hijyenik bir alışveriş ortamında buluşacak.

Exit mobile version