Site icon Akdeniz Haberleri

KONSEM, ilçelerde gurur kaynağı oldu

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) Gürsu Etüt Merkezi, öğrencilerinden Berk Akat’ın Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda 486 puan alarak başarılı bir performans sergilemesiyle gurur duyuyor. Berk Akat, KONSEM’in disiplin ve destek sağlayan ortamının kendisine büyük katkı sağladığını belirtirken, hocalarının her zaman yanında olduğunu vurguladı. Matematik öğretmeni Umut Özay da Berk’in çalışma azmi ve disiplininin öne çıktığını ifade etti ve tüm öğretmenleri tebrik etti.

KONSEM Birimi Sorumlusu Hande Geyikçi, LGS ve YKS’ye hazırlık eğitimi verdiklerini ve öğrencilere okul tercihleri konusunda destek olduklarını belirtti. Berk Akat’ın YKS’den aldığı başarılı puanla 16 bininci sıraya girmesinin gurur verici olduğunu dile getiren Geyikçi, Berk’in emeklerine ve disiplinine vurgu yaptı. Ayrıca Geyikçi, KONSEM’e eğitim almayan öğrencilere de kapılarının açık olduğunu ve tercih sürecinde destek olmaya devam ettiklerini belirtti.

KONSEM’in başarılı öğrencileri yetiştirmeye devam etmesi, öğrencilere sağladığı destek ve disiplinli çalışma ortamıyla dikkat çekiyor. Tüm öğrencilere eğitim ve tercih sürecinde destek olmaya devam eden KONSEM, başarılı öğrencileriyle gurur duymaya devam ediyor.

Exit mobile version