Site icon Akdeniz Haberleri

Kocagöz İlçesi’nde Okullara Hızlı Hizmet Safhnesi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, çocukların eğitim ortamlarındaki fiziki sıkıntılarına destek vererek hizmet ve projelerini şekillendiriyor. Kreşlerden bilim merkezlerine, kütüphanelerden destek eğitim kurslarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan Kepez Belediyesi, ilçedeki okulların ihtiyaçlarını da karşılıyor. Okullarda yapılan bahçe düzenlemesi, spor sahalarının bakımı ve çeşitli tamirat işlerinin yanı sıra, öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamına sahip olmaları için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Başkan Mesut Kocagöz, Hüsnü Karakaş Mahallesi’ndeki bir okulun talebini bir günde yerine getirdi. Okul bahçesinde yaşanan su birikintisi ve çamur sorununu çözmek amacıyla hızlı bir şekilde parke taşı çalışması yapıldı. Kepez Belediyesi, okul bahçesinde yaşanan bu sıkıntının çözümü için gereken adımları hızla attı ve sorunu bir gün içerisinde çözüme kavuşturdu. Okul yönetimi, Başkan Kocagöz’e hızlı ve etkili müdahalesi için teşekkür etti.

Ayrıca, Kepez Belediyesi, Ayten Çağıran Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde temizlik ve spor sahalarında geliştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Kocagöz, okulların taleplerini belediyenin imkânları doğrultusunda karşılayarak, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim almalarını sağlamaya önem veriyor. Kepez Belediyesi, eğitim kurumlarına yönelik sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ederek, okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğini belirtiyor.

Exit mobile version