Kırılmaz Zafer Yılmaz’dan 2 Gümüş Madalya – Spor Arenası’nda Parıltılı Performans!

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Büyükler Bireysel Yüzme Şampiyonası, 20-23 Temmuz 2024 tarihleri arasında Manisa’da gerçekleştirildi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda yapılan şampiyonaya 33 ilden 146 kulüp, toplamda 718 sporcu katıldı.

Antalyasporlu yüzücü Zafer Yılmaz, bu şampiyonada Manisa’dan iki Türkiye ikinciliği elde ederek başarılı bir performans sergiledi. Yılmaz, 50 metre kelebek yarışında 28:92’lik derecesiyle “13 Yaş Türkiye İkincisi” oldu. Ardından 100 metre kelebek yarışında 1:03:85’lik derece ile ikinci sırayı aldı ve toplamda iki gümüş madalya kazandı.

Müsabakalar Serbest, sırtüstü, kurbağalama, karışık ve kelebek kategorilerinde büyük bir heyecana sahne oldu. Antalyaspor yüzme takımı antrenörlerinden Özkan Cantürk ile birlikte yarışan Zafer Yılmaz, performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Başarılı yüzücü, aldığı madalyalarla Antalyaspor’un gururunu taçlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir