Site icon Akdeniz Haberleri

Kepezli Sporcu Kızlar Yeni Sezona Hazırlanıyor

Antalya şampiyonluklarının ardından üst üste 2 kez Şampiyonası’na katılan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, bayram tatilinde de yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Basketbol koordinatörü Besim Güvenç, takımının oyuncularında eksik gördüğü noktaları düzeltmek için bireysel antrenmanlar düzenliyor. Sporcular, bayram tatili döneminde de antrenman programlarına devam ediyor.

Geçen sezon yapılan analizler sonucunda oyunculardaki eksikliklerin giderilmesi veya güçlendirilmesi amacıyla bireysel fundamental antrenmanlar gerçekleştiriliyor. Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanlarda takım kaptanı Yağmur Filiz’e şut mekaniği ve dribbling geliştirici çalışmalar yaptırılırken, uzun oyuncu Azra Naz Dulcan’a da rakip pota altına gitme ve şut atma çalışmalarında direnç sağlayacak pilates topuyla antrenmanlar yapıyor.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. (Kepez Belediyesi Bülten)

Exit mobile version