Site icon Akdeniz Haberleri

Kepez’de Mükemmel Bir Festival Deneyimi Yaşandı – Antalya’nın İlçeleri Bir Araya Geldi

Antalya, Kepez Kültür Festivali’nde buluştu. Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen ve 7 Eylül tarihine kadar devam edecek olan festival, geniş bir etkinlik programına ev sahipliği yapıyor. Müzik, sinema, çocuk etkinlikleri, bilim, konser, tiyatro, yarışma ve yöresel etkinliklerin yer aldığı festival, ünlü sanatçı Kıraç’ın konseriyle renklendi. Antalyalılar, Dokuma Park’taki etkinlik alanında saatler öncesinden toplanarak festivalin açılışını merakla beklediler. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, festival alanına dolduran binlerce vatandaşı coşkuyla karşıladı ve açılışta çocuklar, engelliler ve yaşlılarla yakından ilgilendi.

Festivalin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocagöz, festivalin önemine vurgu yaparak, kültür ve sanatın zenginliğini, bilim ve tiyatroya olan ilgiyi bir araya getireceklerini belirtti. Kocagöz, Kepez’in dönüşümüne başladıklarını ve Kepez’in daha iyiye gideceğini ifade etti. Festivalin açılış kurdelesi, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve diğer katılımcılar tarafından kesildi.

Ünlü sanatçı Kıraç’ın muhteşem konseriyle renklenen festivalde, binlerce kişi Kıraç’ın şarkılarıyla coşkuyla eğlendi. Kocagöz, Kepez Kültür Festivali’ni renklendiren Kıraç’a teşekkür ederek, Atatürk maskının bulunduğu, Kepez’in simgesi olan tabloyu hediye etti. Antalya’nın kültür ve sanat hayatına renk katacak olan Kepez Kültür Festivali, 7 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Exit mobile version