Kepez’de Hız Tutkunları için Drag Yarışı Heyecanı Başladı

Kepez’de heyecan dolu bir etkinlik yaşanıyor. TMF’nin 2024 yarış takviminde yer alan Drag Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Kepez Drag Pisti’nde başladı. Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışlar, Türkiye’nin dört bir yanından hız tutkunlarını bir araya getirdi. Farklı illerden 56 sporcu bu heyecan dolu yarışlara katıldı ve 2 gün sürecek olan etkinlik, antrenman ve sıralama turlarıyla başladı. Sporcular, yarın gerçekleşecek birincilik için yarışacakları pist alanını tanımak için antrenman turları yapıyor.

Yarışlar, süper street, pro street, street 2, street 750, street 600, standart 1, standart 2, pro 200, pro 300, standart 300 ve kadınlar sınıfı olmak üzere 10 farklı kategoride gerçekleştiriliyor. 28 Temmuz Pazar günü ise Kepez Drag Pisti’nde birbirinden heyecanlı yarışlar devam edecek ve sporcular birincilik için mücadele edecek.

Kepez Belediyesi, yarışlarda her türlü olumsuzluğa karşı gerekli önlemleri almış durumda. Sağlık ekipleri, ambulanslar ve itfaiye ekipleri etkinlik alanında hazır bekliyor. Böylece, olası bir acil durumda hızlı bir şekilde müdahale edilebilecek ve yarışmacılar ile izleyicilerin güvenliği en üst seviyede sağlanmış olacak. Heyecan dolu yarışların devamını merakla bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir