Site icon Akdeniz Haberleri

Kemer İlçesinde Doğanın Soluğunu Hissedin

Kemer Belediyesi Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in gündemiyle ilgili belediye meclisi toplantısında bilgilendirme yaptı. Topaloğlu, Kemer’e ait olan ve halkın kullanımına açılmasını istediği Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Topaloğlu, 20 yıldır atıl durumda olan ve önceden Kemer’in akciğerleri olarak bilinen bu alanın tekrar halkın hizmetine açılması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv, ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu alan öğrencilerin sınav başarıları hakkında meclisi bilgilendirdi. Göv, geçen yıl elde ettikleri başarıları detaylı bir şekilde paylaşarak, öğrencilerin desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kemer’in tanıtım faaliyetleri kapsamında ise Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu önderliğinde Turizm Komisyonu oluşturuldu. Turizme yönelik çalışmalar hakkında bilgi veren Meclis Üyesi Cansın Efir, Visit Kemer projesi kapsamında hazırlanan tanıtım videoları ile ilgili bilgiler paylaştı ve projeye destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, Kemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkuyla kutlandığını ve geleneksel hale gelen sünnet şöleni kapsamında 100 çocuğun ücretsiz sünnet ettirildiğini belirtti. Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çamyuva Atık Su Arıtma Tesisi ile ilgili ortaya atılan iddialara da yanıt verdi ve belediyenin yaptığı işlemlerin kanuna uygun olduğunu vurguladı.

Topaloğlu, meclis gündemindeki diğer konuları da değerlendirerek, yapılan oylamalar sonucunda alınan kararları paylaştı. Toplantı, Kemer Belediye Meclisi’nin gündem gereği tamamlandı.

Exit mobile version