Site icon Akdeniz Haberleri

Kemer Belediyesi Ekim Meclisi’nde İlçeler Gündemde

Kemer Belediyesi, Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesinde Başkan Topaloğlu’nun Kemer gündemi hakkında bilgilendirme yaparak meclisi bilgilendirmesiyle başladı. Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi’nin şehit ailesine tahsis ettiği yeri ele alarak, protokol yapılmadığını ve meclisin tahsis süresini belirtti. Meclisin alınan kararları uygulaması gerektiğine vurgu yaparak, tribüne oynamanın yanlışlığını dile getirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çamyuva Atıksu Arıtma Tesisi konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Topaloğlu, arıtmanın kamu yararı gereği ruhsata tabi olmadığını ve konunun Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ilgili olduğunu belirtti.

Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesi sonrasında Kemer Belediyesi’nin 2024 ve 2025 yıllarında katılacağı yurt içi ve yurt dışı turizm fuarlarının belirlenmesi kabul edilirken, sendika ile yapılacak toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde Belediye Başkanı’nın yetkilendirilmesi de oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca, Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı’nın halka kazandırılması için alınan kira kararı ve diğer gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda Kemer Belediyesi’nin önemli adımlar attığı ve halk için yararlı projelerde ilerleme kaydettiği görüldü.

Exit mobile version