Site icon Akdeniz Haberleri

Karavanların Lara sahilinden kaldırılmasına karar verildi – Antalya’nın ilçeleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajları bölgesinde kamusal alanların karavanlar tarafından yoğun olarak işgal edildiği şikayetlerini değerlendirerek harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, sahil bandında yerleşik durumda olan karavan sahiplerini uyararak karavanlarını tahliye etmeleri konusunda uyardı. Uyarı üzerine 40 karavancı karavanlarını kaldırırken, sahibi belirlenemeyen 8 karavan ise belediye otoparkına çekildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Denetim Şube Müdürlüğü Zabıta Amiri Volkan Sönmez, Lara Halk Plajları bölgesinde artan şikayetlere dikkat çekerek, karavancıların kurallara uymadığı durumlarda önlem alındığını belirtti. Uygulamanın devam edeceğini vurgulayan Sönmez, taşınmaları gereken karavanların UKOME kararlarına uygun alanlara yerleştirilmesini önerdi ve Konyaaltı’nda bulunan Karavan Parkı’nı tavsiye etti.

Karavan Parkı’nın elektrik, su ve güvenlik imkanlarıyla donatılmış olduğunu belirten Sönmez, güvenli ve düzenli bir şekilde konaklama imkanı sunulduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan denetimlerin devam edeceği ve kurallara uymayanların gerekli önlemlerin alınacağı bildirildi.

Exit mobile version