Site icon Akdeniz Haberleri

Jose Mourinho’nun sert açıklamaları spor camiasını şoke etti!

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, Ülker Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mourinho, takımının çok fazla risk aldığını belirterek, ilk yarıda büyük bir baskı kurduklarını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını dile getirdi. Ayrıca transferler konusunda da yönetimle beraber karar aldıklarını vurgulayan Mourinho, takıma yapılan katkıların tam anlamıyla Fenerbahçe’nin oyuncuları olduğunu ifade etti.

Mourinho, UEFA’ya verilecek liste konusuna da dikkat çekerek, kulübün altyapı kontenjanının azaldığını belirtti. Yönetimin büyük çaba sarf ettiğini ve iyi bir kadro oluşturmak için çalıştığını belirten Mourinho, En Nesyri’nin sakatlığı ve takıma geç katılmasından bahsederek, oyuncuların hazır olma durumlarına vurgu yaptı.

Ayrıca Türk futbolundaki kart durumuna da değinen Mourinho, Türkiye’de sadece Galatasaray’ın kart görmediğini söyledi. Rotasyonun önemine vurgu yapan Mourinho, sezon boyunca sakatlık ve cezaların olabileceğini belirterek, takımdaki çeşitliliğin önemli olduğunu ifade etti. Maçın hakemiyle ilgili de olumlu konuşan Mourinho, genç hakemi tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Exit mobile version