Site icon Akdeniz Haberleri

İlçelerdeki Dans Festivalleri ile Büyükşehirden Dans Festivali

Antalya’da Renkli Bir Dans Festivali Gerçekleşti

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Fomged Youth Club işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Dans Festivali, Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Festival kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Dansları Topluluğu ile birlikte Kazakistan’dan Murager, Letonya’dan Uguntina, Kırgızistan’dan Ulybka, Ukrayna’dan Svitanok ve Gürcistan’dan Lile gibi farklı ülkelerden gelen halk dansları grupları sahne aldı.

Birbirinden renkli kıyafetleriyle geleneksel halk danslarını sergileyen gruplar, izleyicilere müzikleri, kültürel zenginlikleri ve sahne performanslarıyla unutulmaz bir gösteri sundu. Festivalde katılımcılar, dansçıları coşkuyla alkışlayarak geceyi renklendirdi. Festivalin sonunda ise katılımcılar, Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak hep birlikte İzmir Marşı’nı seslendirdi.

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Dans Festivali, dansın ve kültürlerin buluştuğu keyifli bir etkinlik olarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Exit mobile version