Site icon Akdeniz Haberleri

İlçelerde Yeni Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya, Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir ve ilçedeki okul müdürleri katıldı. Kaymakam Tekin Erdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki okulların eksiksiz bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu belirtti. Ayrıca, ilçede açılacak bir anaokulu ve bir ilkokulun da eğitim öğretime başlayacağını duyurdu.

Erdemir, okul idarecileri ve öğretmenlerin özverili çalışmalarına vurgu yaparak, ilçenin eğitim başarısının arttığını ifade etti. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçeceğine olan inancını dile getiren Erdemir, okulların eksikliklerini tespit ettiklerini ve giderdiklerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir ise, yapılan çalışmaların meyvelerini LGS ve YKS sınavlarında aldıklarını belirterek, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Tekdemir, gelecek yıllarda da başarılı sonuçların devam edeceğine olan inancını dile getirdi ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

Toplantıda okul müdürleri de okulları hakkında bilgi vererek, başarı belgelerini aldılar. Toplantı, okul müdürlerine başarı belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Exit mobile version