Site icon Akdeniz Haberleri

İlçelerde kuruluş yıl dönümü coşkusu yaşandı

Kemer Arama ve Kurtarma Derneği (KEMKUT), dernek binasında düzenlediği etkinlikle başarılı bir yılı geride bıraktı. Programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Orman İşletme Şefi Ali Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Antalya AFAD Eğitim Şube Müdürü Fadime Özbey ve diğer önemli isimler katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMKUT ekibinin gönüllü çalışmalarının her ortamda başarılı olduğunu vurgulayarak desteklerinin devam edeceğini belirtti. KEMKUT Başkanı Emre Uğur ise derneğin kuruluş amacını ulusal ve uluslararası çapta ihtiyaçlara cevap vermek ve zor durumda kalan vatandaşlara umut olmak olarak açıkladı.

Uğur, geçen yıl gerçekleştirdikleri faaliyetlerle hayat kurtardıklarını, güven sağladıklarını ve toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gösterdiklerini aktardı. Gelecek hedeflerinin, daha fazla gönüllüye ulaşmak, eğitimlerini artırmak ve teknolojik donanımlarını geliştirmek olduğunu belirtti.

Etkinliğin ilginç bir anında Kuzdere Mahallesi’ndeki bir işyerinde çıkan yangına dernek üyeleri destek vererek olay yerine gitmeleri, ekiplere yardım etmeleri an be an yaşananları gösterdi. KEMKUT, birlikte çalışarak Kemer ve çevresinde daha güvenli bir yaşam ortamı oluşturmak için çaba harcamaya devam edecek.

Exit mobile version