Site icon Akdeniz Haberleri

İlçelerde Korfbol Ödül Töreni Heyecanı

Korfbol branşında düzenlenen Uluslararası şampiyona, Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşti. Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı şampiyonaya, Belçika, Hollanda, Almanya, Çin, Hong Kong, Katalonya, Tayvan, Yeni Zelanda, Malezya, Avustralya ve Hindistan gibi ülkelerden de katılım sağlandı. Türkiye’nin 9. olduğu şampiyonada, Hollanda birinci, Belçika ikinci ve Tayvan üçüncü sırayı elde etti.

Şampiyonanın sona ermesiyle birlikte düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Törene, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Vekili Ali Rıza Akar, Viking Oteller Sahibi Can Kobal, IKF Başkanı Gabi Kool, IKF Genel Sekreteri Joana Faria, IKF Yönetim Kurulu Üyesi Jeorge Alves, TGOSBF Başkan Vekili Mustafa Doğan, TGOSBF Genel Sekreteri Sezai Sürücü ve Antalya Gençlik Spor Şube Müdürü Bülent Yurteri gibi önemli isimler katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde inşa edilen Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapma misyonunu başarılı bir şekilde yerine getirdi. Spor turizmine önemli katkılar sunan bu tesis, uluslararası spor camiasının da dikkatini çekmeye devam ediyor.

Exit mobile version