İlçelerde Kabotaj Bayramı’nda Plajlara Mavi Bayrak Dalgalanıyor

Antalya’nın ‘Mavi Bayrak’ şampiyonu falez plajlarına bir yenisi daha eklendi. Muratpaşa Belediyesi’nin falez plajları, Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu, bu yıl da mavi bayrak alarak sahil keyfini doruklara çıkaracak. Mavi bayraklar, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda düzenlenecek törenle çekilecek. Tören, Erenkuş Plajı’nda gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi, falez plajlarıyla birlikte 2017’de ilk mavi bayrağını almıştı. Erdal İnönü, Mobil ve İnciraltı falez plajlarıyla bu prestijli ödülü kazanan belediye, çevre dostu hizmetleriyle dikkat çekiyor. Plajlardan biri olan Erdal İnönü Kent Parkı Falez Plajı, 126 metrekarelik güneşlenme alanı ile misafirlerine konforlu bir deneyim sunuyor. Mobil Falez Plajı ise ahşap platformuyla 175 metrekarelik güneşlenme alanına sahip. İnciraltı Falez Plajı ise 625 metrekarelik ahşap platformuyla öne çıkıyor.

Erenkuş Falez Plajı da 2018 yılında mavi bayrağını almış ve 500 metrekarelik güneşlenme alanıyla ziyaretçilerine hizmet veriyor. Aynı zamanda en büyük plaj olan Konserve Koyu Plajı da Muratpaşa Belediyesi’nin bin 800 metrekarelik ahşap platformuyla dikkat çekiyor. Sahil keyfini en güzel şekilde yaşamak isteyenler için Muratpaşa Belediyesi’nin falez plajları, mavi bayraklarıyla denize girmeyi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir