Site icon Akdeniz Haberleri

İlçelerde hizmet veren Müdür Çevik, Macaristan’a İçişleri Müşaviri olarak atandı ve veda etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama ve görevden alma kararlarına göre, Antalya’nın emniyet müdürü değişti. 11 Ağustos 2022 tarihinde İl Emniyet Müdürü olarak atanan Orhan Çevik, Macaristan’a İçişleri Müşaviri olarak görevlendirildi. Çevik, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden ayrılmadan önce veda töreni düzenledi.

Veda töreninde duygusal bir konuşma yapan Çevik, meslek hayatının en zor günlerinden birini yaşadığını belirtirken, desteklerinden dolayı teşkilata ve ailesine teşekkür etti. Çevik, Antalya halkının memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını ve vatandaş memnuniyetini birinci öncelik olarak benimsediklerini vurguladı.

Veda programında özel bir birey olan Mustafa Can Ceviz de yer aldı ve Çevik’e pasta takdim etti. Ayrıca, Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin de Çevik’e ‘Yörük Geçidi’ formasını hediye etti. Program sonunda Çevik ve eşi, emniyet müdürlüğünden ayrılarak yeni görev yerlerine doğru yola çıktılar. Yeni Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan’ın önümüzdeki hafta göreve başlayacağı öğrenildi.

Exit mobile version