İlçelerde gerekirse borçlanarak yerel halkın haklarıyla oturup konuşarak ödeyeceğiz

Serik Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen meclis oturumu, Belediye Başkanı Kadir Kumbul’un yönetiminde başladı. Oturum, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılırken, mecliste belediye çalışanlarının toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde belediyeyi temsilen SODEMSEN’e yetki verilmesine dair komisyon tarafından yapılan öneri oy çokluğu ile kabul edildi.

MHP’li meclis üyesi ve grup sözcüsü Cüneyt Güzel’in belediye fırını ile ilgili sorularına cevap veren Belediye Başkanı Kadir Kumbul, fırının kapasitesini ve sunduğu istihdamı açıkladı. Ayrıca belediyenin mali durumu ve işçilerin eskiye dönük alacakları hakkında bilgi veren Başkan Kumbul, gerekirse borçlanarak bu alacakları ödeyeceklerini belirtti.

Başkan Kumbul ayrıca, belediyenin logosunun çağdaş ve modern bir hale getirilmesi için yeni bir çalışma yapılmasına karar verildiğini ifade etti. Belediye Meclis Üyesi Mehmet Balık’ın teklifi üzerine alınan bu kararla ilgili çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Belediye meclisinde alınan kararlar ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi vermek amacıyla, Başkan Kumbul’un 3. ayını doldurmasının ardından bir bilgilendirme yapılacağı belirtildi. Meclis oturumunda alınan kararlar ve yapılan çalışmaların belediye hizmetlerine olumlu yönde etkiler yapması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir