Site icon Akdeniz Haberleri

İlçelerde Algımızın Dünyaya Açık Olması Gerekliliği

Manavgat Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, yeni medya ve teknolojinin önemine vurgu yaptı. Konferansa Anadolu Ajansı (AA) Antalya Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Fatih Uslu, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu Ilgaz ve öğrenciler katıldı.

Taş, konuşmasında sosyal medyanın her sektör ve meslek için kritik bir öneme sahip olduğunu belirtirken, teknolojinin hızla ilerlediğine dikkat çekti. Yeni medya ile artık davetiyelerin basılarak dağıtılmasının yerini dijital ortamda özel mesajlar aldığını ve bu durumun ekonomik faydalar sağladığını ifade etti.

Gelecekte teknolojinin daha da ilerleyeceğini vurgulayan Taş, sürekli olarak teknolojiyi takip etmenin ve hızlı iletişim kurmanın önemine değindi. Ayrıca, kısa ve öz şekilde iletişim kurmanın günümüzdeki önemine dikkat çekerek, akıl teri ve alın terini birleştirerek yüksek çözünürlüklü iletişim kurmanın gerekliliğini vurguladı.

Etkinlikte ayrıca AA Antalya Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım da ajans haberciliği hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Exit mobile version