Site icon Akdeniz Haberleri

İkinci Kez Yanan Dikiş Atölyesi, 9 Ay Arayla İlçeleri Tehdit Ediyor

Kepez ilçesi Şafak Mahallesi’nde bulunan 4 katlı apartmanın giriş katındaki bir dikiş atölyesinde meydana gelen yangın, mahalle sakinleri tarafından saat 10.00 sıralarında fark edildi. Apartmanın giriş katını kiralayan Mustafa Ordu da duman ve alevleri görünce hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ordu, atölyedeki kıyafetleri kurtarmak için içeri girdi ancak alevlerin büyümesiyle dışarı çıkmak zorunda kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Ordu’nun müdahalesiyle yangın, yarım saatlik bir çalışma sonucunda kontrol altına alındı.

Yangında, apartman sakinlerinden birine ait kamyonetin de zarar gördüğü belirtildi ve büyük çapta maddi zararın meydana geldiği ifade edildi. Öte yandan, Mustafa Ordu’nun daha önce 9 ay önce aynı mahalledeki başka bir dikiş atölyesinde yaşanan yangında da etkilendiği ve o zaman 2 tavuğun öldüğü bilgisi verildi. Ordu, dumandan etkilenerek sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak müdahale edildi.

Olayda maddi zararın yanı sıra bir kişinin sağlık durumu da önemli olsa da yangının kontrol altına alınmasıyla daha büyük bir felaket önlendi. Yangının sebebi ve detayları konusunda yapılan araştırmaların sürdüğü belirtiliyor.

Exit mobile version